Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben (7.95 EUR)

Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben (7.95 EUR)

Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben is maar één van de vele mogelijkheden van bedrukte tegeltjes. Je kan zelfs tegeltjes personaliseren, met foto, met tekst of een combinatie van beide. Daarnaast heb je ook een groot assortiment van reeds bedrukte tegels. Dan denken we bijvoorbeeld aan de gekende spreuken. Een gepersonaliseerd tegeltje of een bedrukt tegeltje is een zeer origineel cadeau. Bovendien zijn deze tegeltjes goedkoop. Kijk daarom zeker en vast verder en kom origineel verrassen met dit super cadeau!

Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben: meer details

Beschrijving: Online tegeltje bestellen met de spreuk: Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben

Prijs: 7.95 EUR

Voor meer informatie en om dit cadeau te bestellen, klik hier

Voor meer inspiratie en cadeau ideeën neem zeker en vast een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Cadeau.Vlaanderen heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.