Over ons

Over ons

Over ons wil jou een beeld geven over het verhaal achter de website Cadeau.Vlaanderen. Op deze website vind je een overzicht van geschenken opgesplitst in verschillende categorieën. Zelf was ik vaak op zoek naar een origineel cadeau. Of had ik een bepaald idee in mijn hoofd maar kon ik het idee nergens op internet terugvinden. Daarom wil ik aan dat probleem iets verhelpen door zelf een website met geschenken aan te bieden. Zo vind je nu bijvoorbeeld de ijzersterke beeldjes in metaal op mijn site. Hier heb ik zelf heel lang achter gezocht.

Daarnaast geven we jou ook zoveel mogelijke acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over geschenken en de gelegenheden. We streven ernaar om jou een zo goed, correct en duidelijk beeld te geven aan een zo correct mogelijke prijs. De website wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Dit onder andere om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Cadeau.Vlaanderen werkt zelfstandig en werkt enkel samen met gerenommeerde leveranciers. De partners op deze website hebben bovendien hun toestemming gegeven om met ons samen te werken. Het aanbod op de site is bijgevolg door hen goedgekeurd. Kortom, het is zeker de moeite om eens te bekijken!

Het verhaal achter Cadeau.Vlaanderen.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en het graag uitpakken met originele en persoonlijke cadeautjes heeft gezorgd voor de website Cadeau.Vlaanderen.

Dagelijks wordt de site ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor ik een goed beeld heb gekregen op het aanbod geschenken. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier. De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en krijgt graag cadeautjes 🙂 … .

over ons
Cadeau.Vlaanderen is een onderdeel van www.bezigebij.be.